Aktivnosti

VAŽNO - epidemiološka situacija

30. Listopad, 2020.

Poštovani roditelji,

s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju i u našem je vrtiću došlo do promjena, stoga Vas obavještavamo da trenutno imamo dvoje djece i jednog djelatnika u samoizolaciji.

Nakon konzultacija sa epidemiološkom službom KZŽ vrtić normalno dalje nastavlja sa radom, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

O svim daljnjim promjenama pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

Hvala svima na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju, te odgovornom postupanju i pridržavanju mjera propisanih u cilju sprječavanja i suzbijanja COVID-19 i ostalih zaraznih bolesti. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na službene vrtićke telefone 049283355, 0912833550.

Ravnateljica

Kristina Ljubić, mag.praesc.educ.

Razigrani listopad u Zvireku

22. Listopad, 2020.

Obojen šarenim jesenskim bojama listopad donosi brojne aktivnosti te puno radosti i veselja za naše Zvireke. Kroz igru i zabavu djeca su obilježila Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje te Dan jabuka. Razgovarali su kako nastaje kruh pomoću slikovnica i fotografija pa se i sami okušali u izradi tijesta, uključujući i one najmlađe. Igrali su tematske simboličke igre, uživali u kutićima kuhinje, slastica i pekara, uz instrumente su pjevali i plesali na pjesmice Mlinar i Pekar, igrali prigodne pokretne igre. Slonići su izradili vesele radove najdražih pekarskih proizvoda, a Mraveki piramidu zdrave prehrane.

1_Zvjezdice.jpg 3_Pužeki.jpg 2_Zvjezdice_dan jabuka.jpg 4_Cvjetići.jpg 5_Cvjetići.jpg 6_Suncokreti.jpg 7_Slonići.jpg 8_Slonići.jpg 9_Mraveki.jpg 10_Mraveki.jpg 11_Mraveki.jpg 12_plakati.jpg 6a_Suncokreti.jpg

Svjetski dan pješačenja

22. Listopad, 2020.

Djeca svih skupina puno vremena provode vani, svakodnevno šeću, borave u prirodi igrajući se i istražujući, a obilježili su i svjetski dan pješačenja.

13_pješačenje.jpg 14_pješačenje.jpg 15_pješačenje.jpg