Aktivnosti

Završna svečanost skupine Suncokreti

16. Lipanj, 2023.

Kako se pedagoška godina počela bližiti svom kraju, došlo je vrijeme da se oprostimo od još jedne generacije predškolaraca. Završna svečanost naših Suncokreta održala se 24. svibnja, a djeca su se uz pjesmu i ples pozdravila s vrtićem te pokazala da su spremna za nove izazove.

Roditeljima zahvaljujemo na suradnji, a Suncokretima želimo ugodan boravak u školi i da im vrtićki dani ostanu u lijepom sjećanju.

Suncokreti_završna priredba.jpg Suncokreti_završna priredba2.jpg Suncokreti_završna priredba3.jpg

Svjetski dan pčela

16. Lipanj, 2023.

Kako bi podigli svijest o važnosti oprašivača, prijetnjama s kojima se suočavaju i njihovom doprinosu bioraznolikosti, Opća skupština UN-a je 20. svibnja proglasila Svjetskim danom pčela.

Pčele su najbrojniji oprašivači cvjetova na zemlji. Pretpostavlja se da trećina ljudske hrane ovisi o njihovu oprašivanju. Spoznaje o važnosti pčela putem različiti aktivnosti saznala su djeca skupina Pužeki i Suncokreti te se pri tome odlično zabavila jer tema pčela i kukaca predstavlja područje velikog dječjeg interesa.

Pužeki_Svjetski dan pčela.jpg Pužeki_Svjetski dan pčela2.jpg Suncokreti_Svjetski dan pčela.jpg

Prijedlog liste reda prvenstva upisa u redoviti program ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za ped. god. 2023./2024.

07. Lipanj, 2023.

Poštovani roditelji,

Povjerenstvo za upis djece Dječjeg vrtića ZVIREK donijelo je na svojoj 4. sjednici održanoj 06. lipnja 2023. godine Prijedlog liste reda prvenstva upisa u redoviti program ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2023./2024. 

Prijedlog liste nalazi se u dokumentu ispod ove obavijesti.

                                                                    Ravnateljica

                                                                    Kristina Ljubić,mag.praesc.educ.