Aktivnosti

Obilježen Dan ružičastih majica

28. Veljača, 2023.

 

Dan ružičastih majica se obilježava širom svijeta svake zadnje srijede u veljači. Hrvatski Sabor je 2017. godine izglasao Dan ružičastih majica kao Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad vršnjacima.

U srijedu 22. 02. 2023. djeca skupina Suncokreti i Cvjetići prisjetili su se svojih prava i rekli odlučno NE svim oblicima nasilja.

Cvjetići_dan ruzicastih majica.jpg Suncokreti_dan ruzicastih majica.jpg

Sudjelovanje na ZVIS-u

28. Veljača, 2023.

 

20. i 21. veljače je u Stubičkim Toplicama održan prvi stručno-znanstveni ZVIS skup: „Zajedno vrtići i škole“ u organizaciji Inicijative ZVIS i Hrvatske zajednice osnovnih škola. Temu skupa bila je „Suradnja vrtića i škola u međusobnom radu i jačanju podrške sustavu“ te je skup bio namijenjen odgojiteljima predškolske djece, učiteljima razredne nastave, stručnim suradnicima, ravnateljima dječjih vrtića i osnovnih škola te predstavnicima osnivača odgojno-obrazovnih ustanova.

 

Aktivno smo se uključili u program skupa koji je u privitku. Ravnateljica vrtića Kristina Ljubić je sudjelovala u okruglom stolu ravnatelja dječjih vrtića i škola, a stručna suradnica Maja Štefanec Herak je zajedno s pedagogom škole Goranom Jenićem prezentirala primjer dobre prakse višegodišnje suradnje vrtića i škole u Stubičkim Toplicama.

Fašničko veselje

27. Veljača, 2023.