Aktivnosti

Uzbudljiv tjedan za skupinu „Suncokreti“

26. Listopad, 2022.

Proteklog tjedna izmjenjivali su se gosti u Zvireku. 17. listopada posjetili su nas certificirani stručnjaci Hrvatskog autokluba sa svojim edukativno-preventivnim programom „Vidi i klikni“ kako bi naučili djecu prepoznati i uočiti opasnosti u prometu. Program je namijenjen predškolarcima i prvim razredima osnovnih škola, pa su nam u goste stigli učenici 1. razreda OŠ Vladimir Bosnar i njihova učiteljica Davorka Maček. Osim prvašića u programu su sudjelovali naši Suncokreti i polaznici kraćeg programa predškole. Kroz igru i osobno iskustvo djeca su vježbala pravilno prelaženje ceste korištenjem pješačkog prijelaza, upoznala su se s  rizicima prelaska ceste između parkiranih automobila, uvježbala su pravilno sjedenje u automobilu te propisno korištenje sigurnosnih pojaseva.

 

19. listopada Suncokrete su posjetili učenici 6.b razreda u pratnji učiteljice hrvatskog jezika Danijele Miklec. Izražajno čitanje priče o „Vuku koji je ovladao svojim osjećajima“ u izvedbi Eme M. i Eme N. te Kristine i Juraja, dojmilo se Suncokrete koji se pozorno i uživljeno slušali. Uslijedio je razgovor i druženje kojeg bi rado ponovili.

  

20. listopada Suncokreti su oboružani primjerenom obućom i odjećom te punim ruksacima krenuli put šume i uživali u još jednom pikniku.

Vidi i klikni u ZVIREKU.jpg Vidi i klikni u ZVIREKU2.jpg Vidi i klikni u ZVIREKU3.jpg Vidi i klikni u ZVIREKU4.jpg učenici 6.r kod Suncokreta.jpg Suncokreti_piknik u šumi2.jpg Suncokreti_piknik u šumi.jpg Suncokreti_piknik u šumi3.jpg

Dan kravate i dan jabuka

26. Listopad, 2022.