Aktivnosti

ZVIREK, sretan ti 11. rođendan!

21. Travanj, 2021.

Mraveki čestitaju.jpg Slonići čestitaju.jpg Suncokreti čestitaju.jpg Cvjetići čestitaju.jpg Cvjetići slave.jpg Pužeki čestitaju.jpg

Obavijest za roditelje - Javni poziv za upis djece u redoviti vrtićki program 2021./2022.

21. Travanj, 2021.

Obavijest za roditelje - Javni poziv za upis djece u redoviti vrtićki program 2021./2022.

Javni poziv za upis djece u redoviti vrtićki program u Dječjem vrtiću ZVIREK za pedagošku godinu 2021./2022. traje od 26. travnja 2021. do 10. svibnja 2021. godine.

VAŽNO! Molimo sve roditelje čija su djeca na listi čekanja iz 2020. godine, ako imaju potrebu za upisom da ponovno podnesu zahtjev za upis.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti na broj telefona 049 283-355, i mobitela 091 283 3550.

Tekst natječaja, zahtjev za upis i upitnik za roditelje možete preuzeti ispod ovog teksta, ili osobno dolaskom u vrtić uz prethodnu najavu telefonom.

Sukladno Općoj Uredbi o zaštiti podataka zaprimljenim zahtjevima dodijelit će se šifra koju će Dječji vrtić e-mailom dostaviti roditeljima koji su podnijeli zahtjev za upis (iznimno ukoliko ne postoji mogućnost slanje e-mailom šifra će se javiti putem telefonskog poziva).

Započela provedba Projekta MORENEC

14. Travanj, 2021.

Projektne aktivnosti u našem vrtiću započele su 9. travnja 2021. kada je održan je ZOOM sastanak s voditeljicom projekta prof. dr. sc. Dejanom Bouillet. Odgojiteljice vrtića su ispunile Upitnike o kvaliteti pedagoške prakse, te je u tijeku prikupljanje suglasnosti roditelja djece u dobi od 5 i 6 godina za sudjelovanje u istraživanju. Nakon prikupljanja suglasnosti roditelja, roditelji se uključuju u projekt ispunjavanjem upitnika za roditelje. S obzirom da se izrazito pazi na zaštitu osobnih podataka, svi upitnici su šifrirani i kuvertirani. Istraživanje je dobrovoljno i roditelji nemaju obavezu sudjelovati u istraživanju ukoliko to ne žele. Zahvaljujemo se svim roditeljima koji se odluče sudjelovati jer će svojim sudjelovanjem djelovati na dobrobit narednih generacija djece rane i predškolske dobi u RH. Nadamo se da ćete prepoznati vrijednost i značaj projekta MORENEC te se radujemo suradnji.