Aktivnosti

Završna svečanost naših MRAVEKA

25. Lipanj, 2021.

Još jedna pedagoška godina približila se kraju. Ova pedagoška godina je bila drugačija i pred nas je stavila velike izazove koje smo zajedno uspješno prevladali. Naši predškolci „Mraveki“ su spremni za sve što ih čeka na njihovom daljnjem putu. Spremni su za nove izazove, iskustva, osnaženi potporom, prijateljstvima i samopouzdanjem. 

S vrijednim „Mravekima“ pozdravili smo se na završnoj svečanosti 24.06.2021. na kojoj su nas nasmijali, raznježili i jako zabavili. Nije nedostajalo pjesme, plesa, recitacija, a među okupljenima pala je i pokoja suzica ponosnih roditelja i odgojiteljica.

Roditeljima zahvaljujemo na suradnji, a „Mravekima“ želimo ugodan boravak u školi, da im vrtićki dani ostanu u lijepom sjećanju, te da budu jednako dobri đaci kao što su bili dobri vrtićanci.

https://www.youtube.com/watch?v=0LraBY9qtXA

MRAVEKI_završna svečanost1.jpg MRAVEKI_završna svečanost.jpg Ogojiteljice skupine MRAVEKI.jpg

Obnovljen Međunarodni status EKO-ŠKOLE

31. Svibanj, 2021.

Naš vrtić uključen je u Međunarodni program Eko škola od 9.06.2010. godine, a status Eko škole prvi puta dobili smo 13.05.2011. godine. Nacionalni koordinator EKO-škola u Republici Hrvatskoj je Udruga Lijepa Naša iz Zagreba s kojom vrtić ostvaruje lijepu i kvalitetnu suradnju.

S ponosom i radošću ove godine smo kao 11. generacija Eko-škola u RH, stekli Zlatni status za 10 godina uspješne provedbe programa.

Veseli nas uspješnost naših Eko-koordinatorica odgojiteljice Andreje Očko Krušelj i Jelene Fišter, ali i svih ostalih stručnih djelatnika vrtića koji se trude da odgoje generacije ekološki osviještene djece. Isto tako svoj doprinos daje i tehničko osoblje vrtića. Ekološke aktivnosti i projekti nastaju zajedničkim snagama djece i odraslih, te su kontinuirano prisutne u našem vrtiću.

Zahvaljujemo svoj djeci, roditeljima, te osnivaču vrtića Općini Stubičke Toplice na potpori i podršci u svim našim aktivnostima i projektima.