Aktivnosti

AKTIVNOSTI ZA PROGRAM PREDŠKOLE

13. Svibanj, 2020.

Poštovani roditelji,

U skladu s preporukama MZO-a i uputama HZJZ-a za djecu polaznike kraćeg programa predškole  i programa predškole integriranog u redovne skupine i dalje ćemo na našoj web stranici nastaviti s objavom materijala za rad kod kuće.

Materijale ćemo objavljivati do 15. lipnja kada program predškole za ovu pedagošku godinu završava. Djeca predškolarci koji trenutno pohađaju vrtić će aktivnosti i zadatke vezane uz program predškole rješavati tijekom svog boravka u vrtiću.

Roditelji koji to žele mogu u vrtiću preuzeti radne listiće za program predškole 19. i 20. svibnja u razdoblju od 11.30 do 14.00 sati.

Ukoliko imate pitanja vezanih uz vaše predškolarce možete kontaktirati vrtić telefonom ili e-mailom.

 

Na poveznicama se nalaze aktivnosti za predškolarce.

predškola_sličica.jpg

Obavijest za roditelje - Javni poziv za upis djece u redoviti vrtićki program 2020./2021.

11. Svibanj, 2020.

Javni poziv za upis djece u redoviti vrtićki program u Dječjem vrtiću ZVIREK za pedagošku godinu 2020./2021. traje od 11. svibnja 2020. do 25. svibnja 2020. godine.

VAŽNO! Molimo sve roditelje čija su djeca na listi čekanja iz 2019. godine, ako imaju potrebu za upisom da ponovno podnesu zahtjev za upis.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti na broj telefona 049 283-355, i mobitela 091 283 3550.

Poziv za upis, zahtjev za upis, upitnik za roditelje i privolu-suglasnost roditelja za prikupljanje i obradu osobnih podataka možete preuzeti ispod ovog teksta, ili osobno dolaskom u vrtić uz prethodnu najavu telefonom.

Sukladno Općoj Uredbi o zaštiti podataka zaprimljenim zahtjevima dodijelit će se šifra koju će Dječji vrtić e-mailom dostaviti roditeljima koji su podnijeli zahtjev za upis (iznimno ukoliko ne postoji mogućnost slanja e-mailom šifra će se javiti putem telefonskog poziva).

 

VAŽNO 11.05.2020.

08. Svibanj, 2020.

Poštovani roditelji,

od ponedjeljka 11.05.2020. u vrtić kreću djeca roditelja koji su potpisali izjavu o dovođenju djeteta u vrtić. Odgojno-obrazovni rad u vrtiću organizirat će u potpunosti u skladu s uputama HZJZ i preporukama za rad Ministarstva znanosti i obrazovanja. U vrtiću će se rad organizirati u dvije skupine djece. Grupa I  s  devetero djece, Grupa II s devetero djece. Molimo da dijete dovodite i odvodite  iz vrtiću prema terminu koji ste naveli prilikom anketiranja. Kod dovođenja i odvođenja djeteta iz vrtića pridržavajte se protokola koji se nalazi u nastavku ove obavijesti. Sve informacije o boravku djeteta u vrtiću možete dobiti na broj 091 283 3550.

Ostanite zdravi i vidimo se uskoro!

                                               Ravnateljica

                                               Kristina Ljubić, mag.praesc.educ