Aktivnosti

Razigrani ožujak

31. Ožujak, 2021.

Iza nas je još jedan razigrani i veseli mjesec. Aktivnosti i zbivanja nije nedostajalo. Obilježili smo Dan očeva, Svjetski dan šuma, Svjetski dan voda i aktivno dočekali proljeće. Slonići i Mraveki su se uključili u likovni natječaj Hrvatske vatrogasne zajednice usmjeren popularizaciji vatrogastva, a Suncokreti započeli projekt o kukcima. Veselimo se novim događanjima.

Mraveki_ozujak.jpg Mraveki_mali vatrogasci.jpg Mraveki_mali vatrogasci2.jpg Mraveki_Dan očeva.jpg Slonici ekolozi.jpg Slonici u knjiznicu odnijeli radove.jpg Slonici_svjetski dan voda_2.jpg Slonici_svjetski dan voda.jpg Slonici_pokusi_voda.jpg Suncokreti_projekt kukci.jpg Suncokreti_ožujak.jpg Cvjetici_ozujak_4.jpg Cvjetici_proljece.jpg Cvjetici_ozujak_5.jpg Cvjetici_proljetnice.jpg Cvjetici_proljetnice_2.jpg Cvjetici_ozujak_3.jpg Pužeki_ožujak.jpg Zvjezdice i jaglaci_2.jpg Zvjezdice sade.jpg Zvjezdice i jaglaci_1.jpg

Pčelica Jelica i medo Edo posjetili ZVIREK

31. Ožujak, 2021.

Odgojiteljice Lidija i Ines bile su vrijedne i za djecu pripremile predstavu "Pčelica Jelica i medo Edo". Danas je predstava odigrana pet puta, a Cvjetići, Suncokreti, Slonići, Mraveki i djeca iz kraćeg programa predškole su uživali i dobro se zabavili.

Pčelica Jelica i medo Edo_1.jpg Pčelica Jelica i medo Edo_2.jpg Pčelica Jelica i medo Edo_3.jpg

Projektni dan vrtića

25. Ožujak, 2021.

Na prvi dan proljeća obilježava se Svjetski dan šuma, a ove godine i projektni dan našeg vrtića. Djeca su jedva dočekala lijepe proljetne dane da ih mogu provoditi šećući i boraveći u šumi. Svim aktivnostima na temu šuma djeca se vesele i rado se njima bave te tako spoznaju njihovu vrijednost i važnost očuvanja. Suncokreti, Slonići i Mraveki su se igrajući i aktivno istražujući šumu u blizini vrtića dobro zabavili i mnogo toga naučili. Dašak šume su donijeli i u vrtić pa su u svim odgojnim skupinama oformljeni šumski i ekološki kutići u kojima se djeca rado igraju. Šuma je bila odlična inspiracija za dječju kreativnost i likovno izražavanje, a Suncokreti su se okušali i u recikliranju starog papira te bili jako ponosni što su od nečeg starog napravili nešto novo.

Mraveki i šuma.jpg Mraveki i šuma 2.jpg Mraveki israživači.jpg Mraveki_šumski kutak.jpg Slonići_boravak u šumi.jpg Slonići_projektni dan.jpg Cvjetići_projektni dan.jpg Cvjetići_eko kutak na terasi.jpg Pužeki_dan šuma.jpg suncokreti u šumi.jpg suncokreti recikliraju.jpg suncokreti dan šuma.jpg