Aktivnosti

Svjetski dan pčela

16. Lipanj, 2023.

Kako bi podigli svijest o važnosti oprašivača, prijetnjama s kojima se suočavaju i njihovom doprinosu bioraznolikosti, Opća skupština UN-a je 20. svibnja proglasila Svjetskim danom pčela.

Pčele su najbrojniji oprašivači cvjetova na zemlji. Pretpostavlja se da trećina ljudske hrane ovisi o njihovu oprašivanju. Spoznaje o važnosti pčela putem različiti aktivnosti saznala su djeca skupina Pužeki i Suncokreti te se pri tome odlično zabavila jer tema pčela i kukaca predstavlja područje velikog dječjeg interesa.

Pužeki_Svjetski dan pčela.jpg Pužeki_Svjetski dan pčela2.jpg Suncokreti_Svjetski dan pčela.jpg

Prijedlog liste reda prvenstva upisa u redoviti program ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za ped. god. 2023./2024.

07. Lipanj, 2023.

Poštovani roditelji,

Povjerenstvo za upis djece Dječjeg vrtića ZVIREK donijelo je na svojoj 4. sjednici održanoj 06. lipnja 2023. godine Prijedlog liste reda prvenstva upisa u redoviti program ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2023./2024. 

Prijedlog liste nalazi se u dokumentu ispod ove obavijesti.

                                                                    Ravnateljica

                                                                    Kristina Ljubić,mag.praesc.educ.

VAŽNO!

12. Svibanj, 2023.

Poštovani roditelji,

Povjerenstvo za upis djece Dječjeg vrtića ZVIREK objavilo je Javni poziv za upis djece u redoviti program Dječjeg vrtića ZVIREK.

Javni poziv i sve informacije vezane uz upis djece za pedagošku godinu 2023./2024. dostupne su na našoj web stranici u kategoriji Suradnja s roditeljima.