Aktivnosti

Obavijest o plaćanju vrtića

06. Svibanj, 2020.

Poštovani roditelji,

 

načelnik Općine Stubičke Toplice dana 5.05.2020. donio je Odluku o načinu rada vrtića i plaćanju cijene vrtića za vrijeme trajanja epidemije. Odluku i zahtjev za čuvanje mjesta u vrtiću možete preuzeti u nastavku ove obavijesti. Ukoliko imate nejasnoća vezanih uz odluku informacije možete dobiti na brojeve 049 283 355 i 091 283 3550.

Hvala na razumijevanju!

                                                           Ravnateljica

                                                           Kristina Ljubić, mag.praesc.educ.

MAJČIN DAN

05. Svibanj, 2020.

MAJČIN DAN

 

Draga djeco,

bliži nam se druga nedjelja u svibnju.

Taj dan je posvećen najdragocjenijoj osobi na svijetu, vašoj mami.

Nemojte zaboraviti razveseliti svoje mame. Poklonite im osmijeh, poljubac i zagrljaj, uberite im cvijet, nešto nacrtajte, izradite čestitku ili neki mali znak pažnje kao što bi to napravili da ste u vrtiću.

Svaki dan budite dobri prema svojoj mami!

 

MAJKA

(Ratko Zvrko)

 

Noću često kad već zaspim

i kad soba već opusti,

k'o laticu ruže, mama

na moj obraz cjelov spusti.

 

Ona moje male tuge

zagrljajem toplim tješi,

a svakoj se mojoj sreći

k'o najljepšem daru smiješi.

 

Njeni prsti kao lahor

pređu preko moje kose,

a njene me priče lako

u daleka carstva nose.

 

Njena ljubav mene grije,

njeno srce za me bije,

znam: nada mnom uvijek bdije majka

- biće najmilije.

 

 

ČEMU SLUŽI MAMA?

(Vera Zemunić)

 

Kao prvo:

da napiše zamolbu rodi,

pa da se „klinac“ tati i mami

na radost rodi.

 

A zatim

da mama - bude mama:

da ga kupa,

hrani finim papicama,

opskrbljuje pelenama.

 

Pusom ga budi:

- Zečiću!

Već treba da smo u vrtiću!

 

„Zečić“ se baš ne trudi

i premda noge ima,

mama ga tegli na leđima.

 

Još mu i topli šal isplete,

kuha mu špagete...

Pa zato mama i

ima dijete.

 

Mama, eto, služi za sve i svašta.

A najviše da nestašku svome

stalno nešto oprašta.

 

 

 

Zvirekova čestitka mamama.jpg

Obavijest roditeljima - 11.05.2020.

04. Svibanj, 2020.

Poštovani roditelji,

 

sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Ministarstva znanosti i obrazovanja  obavještavamo Vas da od 11. svibnja 2020. postoji mogućnost dovođenja djece u dječje vrtiće. Sukladno tome i Dječji vrtić ZVIREK će započeti s radom, te omogućiti roditeljima koji ne mogu na drugi način zbrinuti dijete, da ga dovedu u vrtić. Rad u vrtiću organizirat ćemo sukladno uputama HZJH, te Vas molimo da iste obavezno pročitate.

Kako bi mogli osigurati preporučene epidemiološke uvjete i pridržavati se propisanih epidemioloških mjera, ali i u svrhu zaštite djece i djelatnika od mogućeg širenja infekcije te kvalitetne organizacije rada, važna nam je informacija o broju djece koja će pohađati vrtić.

Ukoliko imate stvarnu potrebu (radna obveza oba roditelja, nemogućnost zbrinjavanja djeteta) za dovođenjem djeteta obavezno potpišete IZJAVU (potpisuju oba roditelja) te ju najkasnije do 6.05.2020. (srijeda) pošaljite na službeni vrtićki mail djecji.vrtic-zvirek@kr.t-com.hr

Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i dalje se potiče ostanak kod kuće sve djece za koju se to može osigurati, a u vrtić mogu djeca u slučajevima kada su oba roditelja djeteta zaposlena i nemaju mogućnost drugačijeg zbrinjavanja djeteta u vrijeme dok su na poslu, dijete nema kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja), niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nemaju kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja), dijete te niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nemaju sumnju da bi mogli biti zaraženi virusom  Covid -19, nisu u samoizolaciji ili karanteni i nisu u povećanom riziku zaraze virusom Covid-19, dijete nema povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili druge simptome bolesti poput gripe ili prehlade.

I dalje pratite objave na web stranici vrtića gdje ćemo Vas 8. svibnja 2020. obavijestiti o  organizaciji rada koja će ovisiti o broju prijavljene djece.

 

Hvala na suradnji i razumijevanju!

                                                           Ravnateljica

                                                           Kristina Ljubić, mag.praesc.educ.