Aktivnosti

Javna tribina u suradnji s HURID-om

22. Prosinac, 2020.

U okviru provedbe trogodišnjeg programa „Obitelji usmjerena rana intervencija u djetinjstvu” kojeg provodi HURID (Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu), 16. prosinca 2020. g. je održana prva online javna tribina programa.

Kroz prvu javnu tribinu Dječji vrtić ZVIREK se predstavio kao partnerska ustanova u provedbi programa. Izlaganje su održale ravnateljica Kristina Ljubić, stručna suradnica Maja Štefanec Herak te odgojiteljica mentorica Andreja Očko Krušelj. U sklopu teme „Suradnjom do mreže rane intervencije u djetinjstvu“ prikazale su rad našeg vrtića tijekom proteklih deset godina te način uključivanja djece s razvojnim rizicima i/ili teškoćama u redovne odgojno-obrazovne skupine kao i oblike suradnje sa svima sudionicima tog procesa.

Vrlo smo zadovoljni odazivom na javnu tribinu te pozitivnim reakcijama i pohvalama sudionika.

U priloženim dokumentima može pročitati osvrt predsjednice Upravnog odbora HURID-a prof. emerite dr. sc. Marte Ljubešić te evaluacijski izvještaj javne tribine.

Program predškole - edukativni materijali za roditelje

22. Prosinac, 2020.

Poštovani roditelji djece polaznika predškole,

u nastavku možete pogledati prezentaciju stručne suradnice vrtića o tome "Kako pripremamo dijete za školu" te korisne edukativne brošure Udruge roditelja KORAK PO KORAK.

Dan hrvatskog kazališta

27. Studeni, 2020.

Djeca i odgojiteljice svih odgojnih skupina obilježila su DAN HRVATSKOG KAZALIŠTA raznim dramatizacijama. Djeca su uživala u kazalištu sjena, štapnim, kartonskim i ginjol lutkama kojima su ih animirale odgojiteljice, a zatim su se i sami okušali u dramatizaciji te nakratko otišli u neki drugi, zamišljeni svijet i pritom se baš lijepo zabavili.

MRAVEKI 1.jpg vj.jpg zvj.jpg sunco.jpg slo.jpg