Aktivnosti

Prvi dani u vrtiću

14. Rujan, 2020.

S novom pedagoškom godinom stigli su nam i novi prijatelji, naše male Zvjezdice.

U ovim prvim danima rujna, Zvjezdice se upoznaju s novim prostorom, igračkama, odgojiteljicama i prijateljima.

Svaki početak je težak pa ima i tuge, ali iz dana u dan sve je lakše. Suze se, uz utjehu i zagrljaje naših odgojiteljica Ivane, Željke i Nives, polako, ali sigurno, pretvaraju u veselu igru, smijeh, istraživanje i druženje.

inCollage_Zvjezdice_4.jpg inCollage_Zvjezdice_3.jpg inCollage_Zvjezdice_2.jpg inCollage_Zvjezdice_1.jpg

"Pužeki" na igralištu

14. Rujan, 2020.

Boravak na otvorenom prostoru i svježem zraku ima pozitivan utjecaj na cjelokupan psihofizički razvoj djeteta. To je jedan od načina jačanja dječjeg organizma, stvaranja otpornosti i sprečavanja širenja infekcija.

Naši „Pužeki“ uživaju tijekom igre na igralištu, a najviše vole istraživati u pijesku. Jačamo mišiće koristeći razne sprave i pri tom se odlično zabavljamo, pomažemo jedni drugima tako da ljuljamo prijatelje koji ne mogu sami.

inCollage_Puzeki_2.jpg inCollage_Puzeki_3.jpg inCollage_Puzeki_1.jpg

Vrijedna donacija u ZVIREKU

07. Rujan, 2020.

Tvrtka Metalis d.o.o. iz Donje Stubice Općini Stubičke Toplice donirala je uređaje M-care za potrebe vrtića i škole. Vrijedan uređaj omogućuje beskontaktnu dezinfekciju ruku prilikom koje mjeri i temperaturu tijela preko zapešća. Uređaj su 04.09.2020. u vrtić dostavili predstavnici tvrtke Metalis d.o.o. u pratnji načelnika općine Josipa Beljaka.

Hvala svima!

IMG-e820c88844e9c0a612ec3cc1c184b7df-V.jpg