Aktivnosti

Započela provedba Projekta MORENEC

14. Travanj, 2021.

Projektne aktivnosti u našem vrtiću započele su 9. travnja 2021. kada je održan je ZOOM sastanak s voditeljicom projekta prof. dr. sc. Dejanom Bouillet. Odgojiteljice vrtića su ispunile Upitnike o kvaliteti pedagoške prakse, te je u tijeku prikupljanje suglasnosti roditelja djece u dobi od 5 i 6 godina za sudjelovanje u istraživanju. Nakon prikupljanja suglasnosti roditelja, roditelji se uključuju u projekt ispunjavanjem upitnika za roditelje. S obzirom da se izrazito pazi na zaštitu osobnih podataka, svi upitnici su šifrirani i kuvertirani. Istraživanje je dobrovoljno i roditelji nemaju obavezu sudjelovati u istraživanju ukoliko to ne žele. Zahvaljujemo se svim roditeljima koji se odluče sudjelovati jer će svojim sudjelovanjem djelovati na dobrobit narednih generacija djece rane i predškolske dobi u RH. Nadamo se da ćete prepoznati vrijednost i značaj projekta MORENEC te se radujemo suradnji.

Razigrani ožujak

31. Ožujak, 2021.

Iza nas je još jedan razigrani i veseli mjesec. Aktivnosti i zbivanja nije nedostajalo. Obilježili smo Dan očeva, Svjetski dan šuma, Svjetski dan voda i aktivno dočekali proljeće. Slonići i Mraveki su se uključili u likovni natječaj Hrvatske vatrogasne zajednice usmjeren popularizaciji vatrogastva, a Suncokreti započeli projekt o kukcima. Veselimo se novim događanjima.

Mraveki_ozujak.jpg Mraveki_mali vatrogasci.jpg Mraveki_mali vatrogasci2.jpg Mraveki_Dan očeva.jpg Slonici ekolozi.jpg Slonici u knjiznicu odnijeli radove.jpg Slonici_svjetski dan voda_2.jpg Slonici_svjetski dan voda.jpg Slonici_pokusi_voda.jpg Suncokreti_projekt kukci.jpg Suncokreti_ožujak.jpg Cvjetici_ozujak_4.jpg Cvjetici_proljece.jpg Cvjetici_ozujak_5.jpg Cvjetici_proljetnice.jpg Cvjetici_proljetnice_2.jpg Cvjetici_ozujak_3.jpg Pužeki_ožujak.jpg Zvjezdice i jaglaci_2.jpg Zvjezdice sade.jpg Zvjezdice i jaglaci_1.jpg

Pčelica Jelica i medo Edo posjetili ZVIREK

31. Ožujak, 2021.

Odgojiteljice Lidija i Ines bile su vrijedne i za djecu pripremile predstavu "Pčelica Jelica i medo Edo". Danas je predstava odigrana pet puta, a Cvjetići, Suncokreti, Slonići, Mraveki i djeca iz kraćeg programa predškole su uživali i dobro se zabavili.

Pčelica Jelica i medo Edo_1.jpg Pčelica Jelica i medo Edo_2.jpg Pčelica Jelica i medo Edo_3.jpg