Aktivnosti

Rujan u ZVIREKU

29. Rujan, 2021.

Ugodni, šareni i veseli rujanski dani u ZVIREKU polako odmiču, a djeca u njima uživaju. Vesele ih stara i nova prijateljstva te pregršt novih događanja i jesenskih aktivnosti. Naši najstariji vrtićarci, Slonići obilježili su Hrvatski olimpijski dan i Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača te sudjelovali na dječjoj likovnoj koloniji. Suncokreti i Cvjetići su opažali, istraživali, konstruirali, likovno se izražavali i s radošću dočekali jesen. Pužeki su se veselili raznim jesenskim igrama na otvorenom i novim istraživačkim aktivnostima, a male Zvjezdice prvim odlascima u šetnju i igri na vrtićkom dvorištu i igralištu.

Zvjezdice_prva šetnja.jpg Zvjezdice_prvi dani na igralištu.jpg Pužeki_jesenske igre.jpg Pužeki istražuju bundevu.jpg Cvjetići žive zdravo.jpg Cvjetići_rujan 2021.jpg Suncokreti_crtamo grožđe.jpg Suncokreti_rujan.jpg SLONIĆI_hrvatski olimpijski dan.jpg SLONIĆI_dan zaštite ozonskog omotača.jpg SLONIĆI_likovna kolonija_rujan_2021.jpg Cvjetići_jesen je stigla.jpg

Novi početci u skupini Pačići

29. Rujan, 2021.

Svakog rujna stižu novi najmlađi članovi u našu malu zajednicu. Nijedan početak nije lak, no iza malih Pačića već je prvih mjesec dana u vrtiću. Upoznali su nove prijatelje i nove njima važne odrasle osobe. Odlično se snalaze, prilagođavaju i istražuju. Bravo, Pačići!

Pačići istražuju i slikaju.jpg Pačići istražuju_rujan 2021.jpg Pačići_rujan 2021.jpg

Aktivnosti u lipnju

05. Srpanj, 2021.