Aktivnosti

Slonići u Zagrebačkom kazalištu lutaka

23. Svibanj, 2022.

U petak 20. svibnja Slonići su posjetili Zagrebačko kazalište lutaka i uživali u predstavi Bubamarac. Predstava inspirirana pjesmom Zvonimira Baloga „Nije lako Bubamarcu“ na komičan način prikazuje ljubavne jade u svijetu „buba“ pa pjesme, zabave i smijeha nije nedostajalo. Bilo je odlično!

Slonići u Zagrebačkom kazalištu lutaka.jpg Slonići u Zagrebačkom kazalištu lutaka2.jpg Slonići u Zagrebačkom kazalištu lutaka3.jpg

Dan obitelji u skupini Pačići

20. Svibanj, 2022.

 

U mlađoj jasličkoj skupini Pačići, također je obilježen je Međunarodni dan obitelji. Djeca su kroz igrokaz "Djed i repa" usvajala nove pojmove, proširivala rječnik kroz slikovnice i slikopriče poput "Obitelj maloga Juju", Miffy i beba… Istraživali su i upoznali obitelji svojih prijatelja kroz plakat s fotografijama, koji ih je potaknuo na imenovanje članova obitelji i međusobnu komunikaciju. Djeca su razvijala simboličku igru lutkama, te usvajala životno praktične vještine. Najviše interesa i radosti "Pačići" pokazuju za igre s pjevanjem i igre s prstićima, osobito tijekom korištenja lutkica za prstiće.

U tjednu posvećenom obitelji bilo nam je zadovoljstvo ugostiti i roditelje, koji su sudjelovali na kreativnoj radionici izrade slikovnice, u suradnji s odgojiteljicama Marijom i Nikolinom. Pozivamo vas da pogledate digitalni oblik nastale slikovnice koji se nalazi u privitku.

Vezani dokumenti

Pačići_dan obitelji.jpg Pačići_dan obitelji2.jpg Pačići_dan obitelji3.jpg Pačići_radionica s roditeljima2.jpg Pačići_radionica s roditeljima.jpg

Obilježili smo Međunarodni dan obitelji

20. Svibanj, 2022.