Aktivnosti

Dječji vrtić „Zvirek“ obilježio 22. travanj - Dan planete Zemlje

20. Travanj, 2012.

20.04.2012.  Dječji vrtić „Zvirek“  u suradnji s  Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije  organizirao je svečanost obilježavanja  Dana planete Zemlje  pod geslom  „Zvireki dižu glas za Zemljin spas“.

Djeca su pripremila  prigodni program , nakon kojeg su u  tradicijskom povrtnjaku  posadila  lukovice i gomolje tradicijskog cvijeća , a na vrtičkom igralištu posadila su crvenolisni  javor  koji je vrtiću doniralo Gradsko društvo crvenog križa iz Donje Stubice. U holu vrtića pripremljena je  izložba dječjih likovnih radova , te su izložene  igračke od otpadnog materijala , koje su djeca izradila sa roditeljima.

Svečanosti su prisustvovali direktorica Turističke zajednice KZŽ  Sanja Škrinjar , načelnik Općine  Vladimir Bosnar , te predstavnici društvenih čimbenika Općine Stubičke Toplice.

„Kad nešto novo posadimo u vrtu ili dvorištu - mrkvu, luk, salatu, cvijeće ili javore - to će nam dati puno kisika, pa ćemo zdravije disati.“  (Tara, Gabrijel)

planet03.jpg planet04.jpg planet05.jpg planet06.jpg planet07.jpg

Projekt „Tradicijski vrt-povrtnjak“ Dječjeg vrtića „Zvirek“ ostvario veliki uspjeh

12. Ožujak, 2012.
12.03.2012. Dječji vrtić „Zvirek“ sudjelovao je na Regionalnoj smotri projekata dječjih vrtića iz područja nacionalnog odgoja za ljudska prava i demokratsko građanstvo.
Vrtić je predstavio projekt „Tradicijski vrt-povrtnjak“. Cilj provođenja ovog projekta je uključivanje djece u istraživanje tradicijskog vrta zbog proširivanja spoznaje o tradicionalnim vrijednostima našeg kraja te stvaranje pozitivnih navika i stavova o važnosti zdrave prehrane.
Voditeljice projekta su odgajateljice Andreja Očko i Andreja Čačko, a u realizaciji projekta su sudjelovala djeca svih vrtičkih skupina.
Projekt „Tradicijski vrt-povrtnjak“ je od strane Komisije ocijenjen kao kvalitetan te je dobio mnogobrojne pohvale.
Na Državnoj smotri projekata iz područja građanskog odgoja koja će se održati u svibnju Dječji vrtić „Zvirek“ predstavljat će Krapinsko-zagorsku županiju.
web1.jpg web2.jpg web3.jpg web4.jpg web5.jpg

Zvirekova fašnička povorka

21. Veljača, 2012.

21.02.2012. povodom Fašnika Dječji vrtić „Zvirek“ organizirao je malu Fašničku povorku. U povorci su sudjelovali veseli Štrumfovidotjerani Miki Mausi i njihove Minni, te razigrani Dalmatineri, te tako izmamili osmijeh na lica roditelja, baka, djedova i drugih mještana koje su zatekli na ulicama.

Vesele maškare krenule su iz vrtića te prošetale do centra mjesta gdje ih je dočekao načelnik Općine Vladimir Bosnar, te predstavnici drugih čimbenika Općine. Načelnik je djecu razveselio toplim, mirisnim krafnama.

f09.jpg fasnik1.jpg fasnik2.jpg fasnik3.jpg fasnik4.jpg