Aktivnosti

Kockići u općinskoj knjižnici

07. Studeni, 2018.

 

Povodom Mjeseca hrvatske knjige, djeca starije vrtićke skupine „Kockići“ u pratnji odgojiteljica posjetila su općinsku knjižnicu u Stubičkim Toplicama. U knjižnici ih je srdačno dočekao ravnatelj knjižnice. Na početku susreta ravnatelj je djeci ispričao nekoliko zanimljivih  i poučnih priča. Djeca su knjižnicu razgledala i na kraju susreta posudila nekoliko slikovnica. Vraćanje slikovnica biti će opet prilika za boravak u ugodnom i poticajnom prostoru knjižnice.

P1019705.JPG P1019707.JPG P1019708.JPG P1019710.JPG

Dva likovna rada iz Dječjeg vrtića Zvirek biti će izložena u Japanu

16. Rujan, 2018.

Hrvatski školski muzej krajem lipnja objavio je likovni natječaj za Međunarodnu izložbu izložbu dječje umjetnosti Narita 2018. Svrha natječaja je povezivanje djece i mladih iz grada Narite i Japana s djecom iz cijelog svijeta. Na natječaj je pristiglo 309 dječjih likovnih radova. Stručno povjerenstvo u Hrvatskom školskom muzeju odabralo je 78 likovnih radova koje će poslati na izložbu u grad Naritu. Iz našeg vrtića odabrana su dva likovna rada koje su napravile dvije djevojčice pod mentorstvom odgojiteljice Andreje Očko Krušelj.

1.jpg 2.jpg

Uskršnja radionica

18. Ožujak, 2018.

Djeca mješovite vrtićke skupine "Ježići", ponovno su posjetili Osnovnu školu Vladimir Bosnar i 8. razred. Učenici i njihova razrednica Marijana Pavlović srdačno su ih dočekali. Zajedno su povodom predstojećeg blagdana Uskrsa izrađivali  prigodne ukrase. Druženje je proteklo u vedrom ozračju. Hvala učiteljici gđi. Pavlović, i njenim učenicima na lijepo osmišljenoj i pripremljenoj radionici.

IMAG3473.jpg IMAG3487.jpg