Aktivnosti

Dječji vrtić Zvirek sudjelovao na izložbi „Zagorje, trnac starih sorata voća“

24. Rujan, 2012.

Djeca i odgajateljice predstavile su vrtić na izložbi „Zagorje, trnac starih sorata voća“ koja je trajala od 22.09.-23.09.2012. u Termama Jezerčica. U suradnji sa roditeljima prikupili smo oko 30-tak starih sorti jabuka, kruška, šljiva, te smo zajedno odredili ime sorte navedenog voća. Zajedno sa djecom napravili smo sok od jabuke, kompot od jabuka. Posjetitelji izložbe uživali su u ukusnim kolačima, štrudli od jabuka, piti od jabuka, voćnoj zlijevki,buhtlama od šljiva te sušenom voću. Djeca su posjetiteljima podijelila prigodne poruke i drvene ukrase.              

i1.JPG i2.JPG i3.JPG i4.JPG i5.JPG

Dječji vrtić „Zvirek“ sudjelovao na Tradicionalnoj ljetnoj likovnoj koloniji

25. Kolovoz, 2012.

25.08.2012. mališani iz „Zvireka“ sudjelovali su na  4. dječjoj kreativnoj likovnoj radionici pod vodstvom Božene Lacković u organizaciji Društva Naša djeca Stubičke Toplice. Kolonija se održala u Parku Maksimilijana Vrhovca u Stubičkim Toplicama. Nakon obilaska poznatih znamenitosti Stubičkih Toplica djeca su uz pomoć odgojiteljica tehnikom kolaž prikazala Dijaninu kupelj. Svi smo se dobro zabavili i naučili još ponešto novo o našem mjestu.

lk1.JPG lk2.JPG lk3.JPG lk4.JPG lk5.JPG lk6.JPG lk8.JPG lk9.JPG lk10.JPG lk11.JPG lk12.JPG

Zvirek osvojio nagradu od 5.000,00 kuna

04. Svibanj, 2012.

Dječji vrtić „Zvirek“ dobitnik je priznanja i novčane nagrade u iznosu od 5.000,00 kuna na natječaju „Za čišću budućnost naše djece“ koji je organiziran u sklopu „Eko škola“ u suradnji Udruge „Lijepa naša“ i tvrtke Henkel. Cilj natječaja je bio organizirati vlastite eko projekte vezane uz zaštitu obala mora, rijeka, jezera, potoka.

Dječji vrtić „Zvirek“ na natječaju je sudjelovao sa svojim projektom “Lijepe naše obale, lijepi naš potok Vidak“povodom kojeg je u vrtiću organizirana zajednička radionica za roditelje i djecu na kojoj su izrađivane igračke od pedagoški neoblikovanog otpadnog materijala, te niz drugih aktivnosti. Svečana dodjela priznanja održana je u petak 04.05.2012. u Gastro Globusu u Zagrebu. Dodjeli su prisustvovali predsjednik Udruge „Lijepa naša“ doc.dr.sc. Ante Kutle, direktorica marketinga Poslovnog sektora za pranje i čišćenje u domaćinstvu Henkela za regiju Adria Miranda Mladin, te drugi uvaženi uzvanici. Program dodjele vodio je Luka Nižetić.

radionica 1.JPG radionica2.JPG