Aktivnosti

Dva likovna rada iz Dječjeg vrtića Zvirek biti će izložena u Japanu

16. Rujan, 2018.

Hrvatski školski muzej krajem lipnja objavio je likovni natječaj za Međunarodnu izložbu izložbu dječje umjetnosti Narita 2018. Svrha natječaja je povezivanje djece i mladih iz grada Narite i Japana s djecom iz cijelog svijeta. Na natječaj je pristiglo 309 dječjih likovnih radova. Stručno povjerenstvo u Hrvatskom školskom muzeju odabralo je 78 likovnih radova koje će poslati na izložbu u grad Naritu. Iz našeg vrtića odabrana su dva likovna rada koje su napravile dvije djevojčice pod mentorstvom odgojiteljice Andreje Očko Krušelj.

1.jpg 2.jpg

Uskršnja radionica

18. Ožujak, 2018.

Djeca mješovite vrtićke skupine "Ježići", ponovno su posjetili Osnovnu školu Vladimir Bosnar i 8. razred. Učenici i njihova razrednica Marijana Pavlović srdačno su ih dočekali. Zajedno su povodom predstojećeg blagdana Uskrsa izrađivali  prigodne ukrase. Druženje je proteklo u vedrom ozračju. Hvala učiteljici gđi. Pavlović, i njenim učenicima na lijepo osmišljenoj i pripremljenoj radionici.

IMAG3473.jpg IMAG3487.jpg

CAP program

23. Veljača, 2018.

Poštovani roditelji,

obavještavamo Vas da se u našem vrtiću i ove pedagoške godine prema Godišnjem planu i programu DV „Zvirek“ provodi predškolski CAP-program prevencije zlostavljanja djece.

Program je namijenjen djeci školskim obveznicima, odnosno djeci koja će u jesen 2018. krenuti u prvi razred osnovne škole, a provodit će se počekom ožujka.

Sastavni dio provedbe ovog programa je predavanje za roditelje koje će biti održano u srijedu 28. 02. 2018. s početkom u 16.30 sati.

S obzirom na važnost i osjetljivost teme, molimo Vas da se odazovete ovom roditeljskom sastanku.

Predškolski CAP je program prevencije zlostavljanja djece namijenjen djeci predškolske dobi u vrtićima.

Cilj je smanjiti ranjivost djece i njihovu izloženost različitim oblicima zlostavljanja kroz:

    • pružanje kvalitetnih informacija;
    • poučavanje učinkovitim prevencijskim strategijama;
    • osnaživanje njima važnih odraslih, roditelja i zaposlenika vrtića, da im pruže kvalitetniju podršku.

Program se provodi uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.