Aktivnosti

Jesen, jesen je...

24. Rujan, 2013.

Prvi dan jeseni djeca iz starije vrtićke skupine "Ježeki" obilježila su odlaskom u šumu. Znatiželjno smo istraživali i promatrali promjene u prirodi, vrijedno smo prikupljali plodine za kutić jeseni, a najviše smo se razveselili našem prvom vrganju.

jesen 1.jpg jesen 2.jpg jesen 3.jpg jesen 5.jpg jesen4.jpg

Akcija „Promet nije šala ni opasnost mala“ u Dječjem vrtiću „Zvirek“

28. Svibanj, 2013.

U Dječjem vrtiću „Zvirek“ 22.05.2013. okupila su se djeca iz jedanaest dječjih vrtića Krapinsko-zagorske županije kako bi sudjelovala u akciji „Promet nije šala ni opasnost mala“. Akcija je to Odbora za sigurnost u prometu naše županije. Cilj akcije je usmjeriti pažnju na sve sudionike u prometu , a posebno najugroženije djecu vrtičke dobi, kako bi se povećala svijest o pravilima ponašanju u prometu. Djeca su se kroz igre s pravilima, te kviz o prometu podsjetila o važnim pravilima ponašanja u prometu. Akciji je prisustvovala županica Sonja Borovčak, predsjednik Odbora za sigurnost u prometu Ivan Jelenčić, načelnik općine Stubičke Toplice Vladimir Bosnar, članovi odbora za sigurnost u prometu. Svi sudionici kviza dobili su na poklon didaktičku opremu za vrtiće koje je osigurala Krapinsko-zagorska županija.

promet.JPG promet1.JPG

"Stubaki moji tak imam Vas rad"

24. Travanj, 2013.

 

I Zvireki su obilježili 20-tu obljetnicu osnivanja Općine Stubičke Toplice. Posjetili smo Turističku zajednicu gdje smo saznali mnoge zanimljivosti o našem mjestu, ljubazne djelatnice su nam pokazale brojne prospekte, razglednice i stare fotografije. Prošetali smo se i do crkve Svete Katarine, parka Maksimilijana Vrhovca, a djeci je najzanimljivija bila Betlehemska spilja koja se nalazi u perivoju crkve. Na temu Stubičkih Toplica su nastali i likovni radovi koje smo izložili u našem vrtiću.

tz.jpg tz1.jpg tz2.jpg tz3.jpg tz4.jpg tz5.jpg tz6.jpg tz7.jpg tz8.jpg tz9.jpg tz10.jpg tz11.jpg tz12.jpg tz13.jpg tz14.jpg