Aktivnosti

„Djeca u prometu“

25. Ožujak, 2013.

Dječji vrtić „Zvirek“ predstavio je projekt „Djeca u prometu“ na 6. županijskoj smotri projekata iz Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo 22.03.2013. u Zaboku. U projektu su sudjelovala djeca vrtičkih skupina. Kroz projekt se kod djece razvijala osnovna sposobnost snalaženja u prometu, upoznata su sa opasnostima koje susrećemo u prometu, kao i na štetan učinak prometnih sredstava na okoliš.

Tijekom realizacije projekta prikupljena je različita literatura o prometu, vrtić su posjetili policijski službenici, uređen je centar prometa, napravljen je poučan letak za roditelje. Voditeljice projekta su odgojiteljice Tamara Mačković i Martina Horvatek.

promet.JPG promet1.JPG

Maškare u Zvireku

14. Ožujak, 2013.

U sklopu projekta "Stari obrti" ove godine smo se odlučili maskirati u "Licitarska srca", "Vrčeve" i "Zagorski cug" naše kostime pokazali smo na Malom županijskom fašniku u Pregradi, te smo organizirali karnevalsko druženje u vrtiću. Posjetio nas je načelnik Općine Stubičke Toplice Vladimir Bosnar i podjelio nam fine krafne. Druženje smo završili uz pjesmu i ples.

maškare1.JPG maškare2.JPG maškare3.JPG maškare4.JPG maškare5.JPG maškare6.JPG maškare7.JPG

Posjet domu Pintar

20. Veljača, 2013.

Povodom dana bolesnika i Valentinova mališani iz dječjeg vrtića "Zvirek" posjetili su dom za starije i nemoćne "Pintar". U želji da razvesele ljude koji tamo borave razigrani "Lavići" iz starije odgojne skupine izveli su nekoliko točaka pjesmica i recitacija. Druženje je prošlo u radosnom ozračju uz pjesmu, ples i malu zakusku. Međusobno smo razmijenili i darove koje smo pripremili jedni za druge, a najveći pokloni bili su osmjesi na licima svih. Druženje je završeno dogovorom o ponovom posjetu.

pint.jpg pint+a.jpg pintar.jpg