Aktivnosti

Jesen u "Zvireku"

11. Listopad, 2010.

Dječji vrtić "Zvirek", od 11. do 15. listopada 2010.g. bio je prepun različitih sadržaja, kojima se djeci približio značaj plodova zemlje te svega onoga što nam priroda na jesen nesebično nudi.
Djeca su razgovarala na temu "Od zrna do kruha“posjetili su pekaru u centru Stubičkih Toplica, gdje su se detaljno upoznali s postupkom dobivanja kruha i drugih pekarskih proizvoda, a na kraju su s veseljem i isprobali peciva. Tijekom tjedna i sami su mijesili različite vrste tijesta, te oblikovali kruščiće i kolačiće. 
12.10.2010.g. djecu je razveselila lutkarska predstava "Kolačić" koju su pripremile odgojiteljice „Zvireka“, a mališani su ju pogledali zajedno s drugim razredima Osnovne škole Stubičke Toplice.
Kreativni zvireki izradili su tradicijsku kuću našeg kraja koja je ponosno izložena na Jesenskoj svečanosti. Prostor vrtića upotpunjen je jesenskim plodovima i tradicijskim predmetima. Na priredbi su sudjelovale vrtičke skupine Leptireki, Zečići i Sunčeka, a svoj prvi uspješni nastup imali su i maleni folkloraši iz Dječjeg vrtića "Zvirek".
Svečanosti su prisustvovali i malenima pružili podršku predstavnici Općine Stubičke Toplice, Turističke zajednice, Savjetodavnog tijela za ekologiju i kulturu, Župe sv. Josipa, Društva "Naša djeca", te Udruge "Hrvatska žena".

jesen01.jpg jesen02.jpg jesen03.jpg jesen04.jpg jesen05.jpg jesen06.jpg jesen07.jpg jesen08.jpg jesen09.jpg jesen10.jpg

Dječji vrtić „Zvirek“ sudjelovao na 2. Dječjoj likovnoj radionici

28. Kolovoz, 2010.

28.08.2010. na 2. Dječjoj likovnoj radionici, a u sklopu tradicionalne Likovne kolonije „Stubaki 2010“, po prvi puta sudjelovala su i djeca iz Dječjeg vrtića „Zvirek“ Stubičke Toplice. 
Djeca su s veseljem obišla znamenitosti Stubičkih Toplica, uz stručno vodstvo prof. Dese Šušnjar. Nakon obilaska prionula su slikanju viđenog. Djeci je slikanje bilo zanimljivo i poučno, tim više jer su ih nadzirali i savjete im davali profesionalni umjetnici. Tako su nastali mnogobrojni radovi, kojima su prikazane vrijednosti naše Općine. Na kraju radionice djeca su pogledala dinamičnu i zanimljivu kazališnu predstavu „Tko nosi najljepši dar - jaje, zeko ili dimnjačar“.
Tradicionalna Likovna kolonija „Stubaki 2010 “ održana je pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice, a u organizaciji Turističke zajednice Općine Stubičke Toplice i Društva „Naša djeca“ Stubičke Toplice.

lik023.jpg lik033.jpg lik036.jpg lik048.jpg

Prva ljetna priredba

24. Lipanj, 2010.

Djeca i odgojitelji Dječjeg vrtića „Zvirek“ upriličili su 24. lipnja 2010. godine prvu ljetnu priredbu u predvorju vrtića, a podršku kreativnom nastupu mališana dali su roditelji, predstavnici Općine, Osnovne škole, Turističke zajednice i Župe Sv.Josipa.

nastup001.jpg nastup002.jpg nastup003.jpg nastup004.jpg nastup005.jpg nastup006.jpg nastup007.jpg nastup008.jpg