Aktivnosti

Obavijest roditeljima - 11.05.2020.

04. Svibanj, 2020.

Poštovani roditelji,

 

sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Ministarstva znanosti i obrazovanja  obavještavamo Vas da od 11. svibnja 2020. postoji mogućnost dovođenja djece u dječje vrtiće. Sukladno tome i Dječji vrtić ZVIREK će započeti s radom, te omogućiti roditeljima koji ne mogu na drugi način zbrinuti dijete, da ga dovedu u vrtić. Rad u vrtiću organizirat ćemo sukladno uputama HZJH, te Vas molimo da iste obavezno pročitate.

Kako bi mogli osigurati preporučene epidemiološke uvjete i pridržavati se propisanih epidemioloških mjera, ali i u svrhu zaštite djece i djelatnika od mogućeg širenja infekcije te kvalitetne organizacije rada, važna nam je informacija o broju djece koja će pohađati vrtić.

Ukoliko imate stvarnu potrebu (radna obveza oba roditelja, nemogućnost zbrinjavanja djeteta) za dovođenjem djeteta obavezno potpišete IZJAVU (potpisuju oba roditelja) te ju najkasnije do 6.05.2020. (srijeda) pošaljite na službeni vrtićki mail djecji.vrtic-zvirek@kr.t-com.hr

Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i dalje se potiče ostanak kod kuće sve djece za koju se to može osigurati, a u vrtić mogu djeca u slučajevima kada su oba roditelja djeteta zaposlena i nemaju mogućnost drugačijeg zbrinjavanja djeteta u vrijeme dok su na poslu, dijete nema kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja), niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nemaju kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja), dijete te niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nemaju sumnju da bi mogli biti zaraženi virusom  Covid -19, nisu u samoizolaciji ili karanteni i nisu u povećanom riziku zaraze virusom Covid-19, dijete nema povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili druge simptome bolesti poput gripe ili prehlade.

I dalje pratite objave na web stranici vrtića gdje ćemo Vas 8. svibnja 2020. obavijestiti o  organizaciji rada koja će ovisiti o broju prijavljene djece.

 

Hvala na suradnji i razumijevanju!

                                                           Ravnateljica

                                                           Kristina Ljubić, mag.praesc.educ.

VAŽNA OBAVIJEST!

30. Travanj, 2020.

Poštovani roditelji,

Hrvatski zavod za javno zdravstvo danas je objavio Upute za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19, upute se odnose i na rad dječjih vrtića. U nastavku ove obavijesti nalaze se upute, molimo Vas da upute detaljno pročitate.

Sve informacije vezane uz rad našeg vrtića možete dobiti na brojeve telefona 049283355, 0912833550.

Hvala na razumijevanju!

 

                                                           Ravnateljica

                                                           Kristina Ljubić, mag.praesc.educ.

                                                                                  

PODRŠKA DJECI I RODITELJIMA

29. Travanj, 2020.

Draga djeco i poštovani roditelji,

u zajedničkom iščekivanju povratka djece u naš vrtić pripremili smo vam sadržaje koji vam mogu olakšati boravak kod kuće, kao i pripremu za povratak u vrtić u neobičnim okolnostima. Ovdje se nalaze poveznice za slikovnice, edukativne materijale i preporuke stručne suradnice

podrska djeci i roditeljima.jpg