Aktivnosti

Dječji vrtić „Zvirek“ sudjelovao na 2. Dječjoj likovnoj radionici

28. Kolovoz, 2010.

28.08.2010. na 2. Dječjoj likovnoj radionici, a u sklopu tradicionalne Likovne kolonije „Stubaki 2010“, po prvi puta sudjelovala su i djeca iz Dječjeg vrtića „Zvirek“ Stubičke Toplice. 
Djeca su s veseljem obišla znamenitosti Stubičkih Toplica, uz stručno vodstvo prof. Dese Šušnjar. Nakon obilaska prionula su slikanju viđenog. Djeci je slikanje bilo zanimljivo i poučno, tim više jer su ih nadzirali i savjete im davali profesionalni umjetnici. Tako su nastali mnogobrojni radovi, kojima su prikazane vrijednosti naše Općine. Na kraju radionice djeca su pogledala dinamičnu i zanimljivu kazališnu predstavu „Tko nosi najljepši dar - jaje, zeko ili dimnjačar“.
Tradicionalna Likovna kolonija „Stubaki 2010 “ održana je pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice, a u organizaciji Turističke zajednice Općine Stubičke Toplice i Društva „Naša djeca“ Stubičke Toplice.

lik023.jpg lik033.jpg lik036.jpg lik048.jpg

Prva ljetna priredba

24. Lipanj, 2010.

Djeca i odgojitelji Dječjeg vrtića „Zvirek“ upriličili su 24. lipnja 2010. godine prvu ljetnu priredbu u predvorju vrtića, a podršku kreativnom nastupu mališana dali su roditelji, predstavnici Općine, Osnovne škole, Turističke zajednice i Župe Sv.Josipa.

nastup001.jpg nastup002.jpg nastup003.jpg nastup004.jpg nastup005.jpg nastup006.jpg nastup007.jpg nastup008.jpg

Dječji vrtić „Zvirek“ u Međunarodnom programu – „Eko škole“

03. Lipanj, 2010.

Dječji vrtić „Zvirek“ se uključio u važan Međunarodni program pod nazivom Eko škole
Međunarodne Eko škole su program osmišljen za provedbu smjernica odgoja i obrazovanja za okoliš
Vrtić je osnovao Eko-odbor, te je napravljen Plan djelovanja i program rada za pedagošku godinu 2010./2011. Aktivno smo počeli raditi na ostvarenju sedam programskih koraka koje smo dužni napraviti da bi naš vrtić dobio taj prestižni status.
Želimo da naš vrtić bude mjesto kvalitetnog življenja i ponašanja. Tu će djeca dobivati prve poruke i modele ekoloških i zdravih stilova života. Usvajati će svoja prava, ali iodgovornosti i dužnosti, jer naša budućnost i budućnost naše djece ovisi o ekološkoj osviještenosti koju je važno razvijati od najranije dobi.

vrticeko02.jpg vrticeko03.jpg