Aktivnosti

Maškare u Zvireku

14. Ožujak, 2013.

U sklopu projekta "Stari obrti" ove godine smo se odlučili maskirati u "Licitarska srca", "Vrčeve" i "Zagorski cug" naše kostime pokazali smo na Malom županijskom fašniku u Pregradi, te smo organizirali karnevalsko druženje u vrtiću. Posjetio nas je načelnik Općine Stubičke Toplice Vladimir Bosnar i podjelio nam fine krafne. Druženje smo završili uz pjesmu i ples.

maškare1.JPG maškare2.JPG maškare3.JPG maškare4.JPG maškare5.JPG maškare6.JPG maškare7.JPG

Posjet domu Pintar

20. Veljača, 2013.

Povodom dana bolesnika i Valentinova mališani iz dječjeg vrtića "Zvirek" posjetili su dom za starije i nemoćne "Pintar". U želji da razvesele ljude koji tamo borave razigrani "Lavići" iz starije odgojne skupine izveli su nekoliko točaka pjesmica i recitacija. Druženje je prošlo u radosnom ozračju uz pjesmu, ples i malu zakusku. Međusobno smo razmijenili i darove koje smo pripremili jedni za druge, a najveći pokloni bili su osmjesi na licima svih. Druženje je završeno dogovorom o ponovom posjetu.

pint.jpg pint+a.jpg pintar.jpg

Dodjela priznanja "Volim Hrvatsku"

27. Studeni, 2012.

U OŠ Oroslavje održana je dodjela priznanja i nagrada djeci iz osnovnih škola i dječjih vrtića Krapinsko-zagorske županije za likovne i literarne radove u sklopu projekta Volim Hrvatsku.

Priznanja i nagrade za prvo, drugo i treće mjesto, koja je svečano uručila županica Sonja Borovčak, dodijeljena su temeljem natječaja Hrvatske turističke zajednice "Djeca crtaju i pišu Hrvatsku" na temu "Djeca – čuvari prirode" u tri kategorije.

U kategoriji za najuspješniji likovni rad vrtića drugu nagradu osvojio je dječji vrtić Zvirek i djeca iz starije vrtićke skupine, Tara Pihač, Ana Ljubić Repar i Marko Bulek.