Aktivnosti

Dječji vrtić „Zvirek“ sudjelovao na Tradicionalnoj ljetnoj likovnoj koloniji

25. Kolovoz, 2012.

25.08.2012. mališani iz „Zvireka“ sudjelovali su na  4. dječjoj kreativnoj likovnoj radionici pod vodstvom Božene Lacković u organizaciji Društva Naša djeca Stubičke Toplice. Kolonija se održala u Parku Maksimilijana Vrhovca u Stubičkim Toplicama. Nakon obilaska poznatih znamenitosti Stubičkih Toplica djeca su uz pomoć odgojiteljica tehnikom kolaž prikazala Dijaninu kupelj. Svi smo se dobro zabavili i naučili još ponešto novo o našem mjestu.

lk1.JPG lk2.JPG lk3.JPG lk4.JPG lk5.JPG lk6.JPG lk8.JPG lk9.JPG lk10.JPG lk11.JPG lk12.JPG

Zvirek osvojio nagradu od 5.000,00 kuna

04. Svibanj, 2012.

Dječji vrtić „Zvirek“ dobitnik je priznanja i novčane nagrade u iznosu od 5.000,00 kuna na natječaju „Za čišću budućnost naše djece“ koji je organiziran u sklopu „Eko škola“ u suradnji Udruge „Lijepa naša“ i tvrtke Henkel. Cilj natječaja je bio organizirati vlastite eko projekte vezane uz zaštitu obala mora, rijeka, jezera, potoka.

Dječji vrtić „Zvirek“ na natječaju je sudjelovao sa svojim projektom “Lijepe naše obale, lijepi naš potok Vidak“povodom kojeg je u vrtiću organizirana zajednička radionica za roditelje i djecu na kojoj su izrađivane igračke od pedagoški neoblikovanog otpadnog materijala, te niz drugih aktivnosti. Svečana dodjela priznanja održana je u petak 04.05.2012. u Gastro Globusu u Zagrebu. Dodjeli su prisustvovali predsjednik Udruge „Lijepa naša“ doc.dr.sc. Ante Kutle, direktorica marketinga Poslovnog sektora za pranje i čišćenje u domaćinstvu Henkela za regiju Adria Miranda Mladin, te drugi uvaženi uzvanici. Program dodjele vodio je Luka Nižetić.

radionica 1.JPG radionica2.JPG

Dječji vrtić „Zvirek“ obilježio 22. travanj - Dan planete Zemlje

20. Travanj, 2012.

20.04.2012.  Dječji vrtić „Zvirek“  u suradnji s  Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije  organizirao je svečanost obilježavanja  Dana planete Zemlje  pod geslom  „Zvireki dižu glas za Zemljin spas“.

Djeca su pripremila  prigodni program , nakon kojeg su u  tradicijskom povrtnjaku  posadila  lukovice i gomolje tradicijskog cvijeća , a na vrtičkom igralištu posadila su crvenolisni  javor  koji je vrtiću doniralo Gradsko društvo crvenog križa iz Donje Stubice. U holu vrtića pripremljena je  izložba dječjih likovnih radova , te su izložene  igračke od otpadnog materijala , koje su djeca izradila sa roditeljima.

Svečanosti su prisustvovali direktorica Turističke zajednice KZŽ  Sanja Škrinjar , načelnik Općine  Vladimir Bosnar , te predstavnici društvenih čimbenika Općine Stubičke Toplice.

„Kad nešto novo posadimo u vrtu ili dvorištu - mrkvu, luk, salatu, cvijeće ili javore - to će nam dati puno kisika, pa ćemo zdravije disati.“  (Tara, Gabrijel)

planet03.jpg planet04.jpg planet05.jpg planet06.jpg planet07.jpg