Aktivnosti

Dodjela priznanja "Volim Hrvatsku"

27. Studeni, 2012.

U OŠ Oroslavje održana je dodjela priznanja i nagrada djeci iz osnovnih škola i dječjih vrtića Krapinsko-zagorske županije za likovne i literarne radove u sklopu projekta Volim Hrvatsku.

Priznanja i nagrade za prvo, drugo i treće mjesto, koja je svečano uručila županica Sonja Borovčak, dodijeljena su temeljem natječaja Hrvatske turističke zajednice "Djeca crtaju i pišu Hrvatsku" na temu "Djeca – čuvari prirode" u tri kategorije.

U kategoriji za najuspješniji likovni rad vrtića drugu nagradu osvojio je dječji vrtić Zvirek i djeca iz starije vrtićke skupine, Tara Pihač, Ana Ljubić Repar i Marko Bulek.

Jesen u Zvireku

29. Listopad, 2012.

24.10.2012. u našem vrtiću održala se Jesenska priredba na kojoj su nastupala djeca iz srednje i starije vrtićke skupine, ovaj put smo odlučili iznenaditi i naše roditelje tako što smo za njih priredili prigodne igre što je posebno razveselilo djecu. Mlađa vrtićka grupa je pripremila radionicu za djecu i roditelje na kojoj su se kreativno izražavali koristeći plodove jeseni.. Proveli smo brojne aktivnosti na temu „Od zrna do kruha“, posjetili pekaru gdje nam je pekar pokazao kako se mijesi i peče kruh.

jp6.JPG jp5.JPG jp4.JPG jp3.JPG jp2.JPG jp1.JPG

"Gric i Grec idu dalje"

17. Listopad, 2012.

16.10.2012. u posjet nam dolazi gospođa Ljubica Vranić  autorica programa „Prevencija i zaštita zubi djece u vrtićima“ "Gric i grec idu dalje".Razgovarali smo o zdravim i ne zdravim zubima, što utječe na njihovo zdravlje, te kako spriječiti karijes. Zajedno smo pogledali animirani film „Gric i Grec“, a djeca su se posebno razveselila lutki Štefeku na čijim zubima je pokazano kako pravilno četkati zube, te su pojedina djeca i sama isprobala. Na kraju su djeca gošći otpjevala pjesmicu „Medo Brundo“ i nacrtala crtež.

pz1.JPG pz2.JPG pz3.JPG