Aktivnosti

Učiteljica Anita posjetila Cvjetiće

17. Listopad, 2023.

Povodom Dječjeg tjedna i Svjetskog dana učitelja predškolsku skupinu Cvjetiće posjetila je posebna gošća, učiteljica Anita Kobelščak. Cvjetići su bili posebno uzbuđeni jer će učiteljica Anita sljedeće jeseni u susjednoj nam školi kao đake prvake dočekati upravo njih.

Dobrodošlicu učiteljici su poželjeli s pjesmicom „Hej, bok, kako si ti?“, a ona ih je potaknula na zajedničko uvježbavanje pa smo začas svi zajedno pjevali. Prepuni pitanja Cvjetići su pozorno slušali sve što im je učiteljica Anita ispričala o svom zanimanju i školi. Nakon toga su složili i zalijepili slagalice koje im je njihova gošća donijela te dobili prizore aktivnosti iz škole. Posebno ih je razveselila zanimljiva i poučna slikovnica „Uljuđeni vuk“ koju je učiteljica Anita za njih pripremila te je pročitala na posebno zabavan način. Druženje smo nastavili uz grickalice i sok, a za kraj je učiteljica djecu iznenadila poklonom. Svaki Cvjetić je tog dana ponosno kući nosio ručno izrađenu posudicu za olovke i bojice kao uspomenu na ovaj susret.

Zahvaljujemo se učiteljici Aniti Kobelščak na izdvojenom trudu i vremenu za naše Cvjetiće te se veselimo planiranom posjetu učiteljici i njezinom četvrtom razredu u Osnovnoj školi Vladimira Bosnara Stubičke Toplice.

Učiteljica Anita u skupini Cvjetići.jpg Učiteljica Anita i Cvjetići.jpg Učiteljica Anita i Cvjetići2.jpg

Radionica ZZJZ KZŽ

17. Listopad, 2023.

 

Početkom listopada djeca skupina Zvjezdice, Pužeki i Cvjetići su sudjelovali u zanimljivoj i poučnoj radionici Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije.  Edukacijsku radionicu o važnosti smanjenog unosa soli i  o zdravlju srca održala je liječnica Bojana Mahmutović, dr. med., spec. epidemiologije uz asistenciju Anite Borošak Tadić, dipl. san. ing.