Aktivnosti

Zajednička druženja roditelja i djece u vrtiću

21. Lipanj, 2023.

  

Vrijeme kad ljeto kuca na vrata je odlično za zajedničke aktivnosti roditelja, djece i odgojiteljica. Odgojiteljice i djeca svih skupina pripremili su se kako bi ugostili roditelje i druge članove obitelji. U skupini Zečići roditelji i djeca su se zajednički kreativno izražavali, a nakon radionice nastavili s druženjem. Pačići su zajedničko druženje organizirali na otvorenom uz vrtićki vrt, a u istom ugodnom okruženju Pužeki su svojim obiteljima prezentirali svoja pjevačka umijeća, nakon čega su se svi zajedno zabavili. Cvjetići su za svoje obitelji u vrtićkom holu pripremili kratku priredbu i druženje, a odgojiteljice i djeca skupine Zvjezdice za sljedeći tjedan pripremaju vrtnu zabavu za svoje roditelje.

Zečići_druženje roditelja i djece.jpg Zečići_druženje roditelja i djece2.jpg Pačići_druženje roditelja i djece2.jpg Pačići_druženje roditelja i djece.jpg Pužeki_druženje roditelja i djece2.jpg Pužeki_druženje roditelja i djece.jpg Pužeki_druženje roditelja i djece3.jpg Cvjetići_priredba i druženje.jpg Cvjetići_priredba i druženje2.jpg Zvjezdice_vrtna zabava s obiteljima.jpg Zvjezdice_vrtna zabava s obiteljima2.jpg Zvjezdice_vrtna zabava s obiteljima3.jpg

Obnova Zlatnog statusa Eko škole

16. Lipanj, 2023.

U srijedu 7. lipnja 2023. u kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma u Zagrebu održan je Susret međunarodnih Ekoškola u RH na kojem je sudjelovalo oko 400 sudionika iz 150 Ekoškola iz cijele Hrvatske uključujući i naš vrtić. U sklopu susreta u organizaciji Udruge Lijepa Naša sudionicima su uručene odgovarajuće povelje (certifikati) i zelena zastava.

Dječji vrtić ZVIREK je obnovio Zlatni status, a na dodjeli je sudjelovala eko-koordinatorica vrtića odgojiteljica Andreja Očko Krušelj.