Aktivnosti

Vrijedno priznanje Dječjeg vrtića „Zvirek“ u projektu Volim Hrvatsku

02. Lipanj, 2010.

Glavni ured Hrvatske turističke zajednice i turističke zajednice županija, temeljem programa rada i programa projekta Volim Hrvatsku za 2010. godinu, raspisali su interni natječaj u svim dječjim vrtićima Hrvatske za najbolji dječji rad na temu  BOGATSTVO HRVATSKE U KAPLJICI VODE.

Budući da Ocjenjivačka komisija Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije izabire najbolje likovne radove (crtež, kolaž ili linorez) djece ili skupine djece, za područje Krapinsko-zagorske županije, prema Odluci iste, Dječji vrtić Zvirek – Stubičke Toplice osvojio je prvo mjesto.

U izradi likovnog rada kojim se Dječji vrtić „Zvirek“ prijavio na natječaj sudjelovala su djeca starije odgojne skupine – Sunčeka: Vito Škarica, Ella Javoršćak, Marko Bulek, Katarina Sokač, Petra Šturlan, Matea Ljubić. Djeca su izradila bunar pun vode iz kojeg okrečući gornji dio izlazi vjedro sa vodom, a iz vjedra povlačenjem špage, otvara se kap vode na kojoj je slika Dječjeg vrtića „Zvirek“, a sa druge strane su boje soba u vrtiću sa njihovim obilježjima odnosno simbolima (Sunčeka, Zajčeki, Leptireki, Pčelice). Odgojiteljica skupine je Jelena Fišter.

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije dodijelit će na prigodnoj svečanosti Dječjem vrtiću „Zvirek“priznanje Zeleni cvijet sa zlatnim znakom i namjenska sredstva za didaktička pomagala u iznosu od 8.000,00 kuna. Također će ovaj rad kao prvonagrađeni proslijediti Hrvatskoj turističkoj zajednici za izbor najboljeg rada u Republici Hrvatskoj.

rad.jpg rad01.jpg